FASHION

jag är så fashionabel. seriöst. typ, insatt och fashionabel tjej.
praoar på vecko revyn, får en goodiebag därifrån, köper en present (gör jag typ.. aldrig. fast okej jag gjorde det förra veckan), lunchar med mina vänner, köper en skvallertidning, är med klara och dricker en latte. FASHIOOOOOOOOOOOOON.
den där goodiebagen måste ha varit det mest pinsamma jag har burit omkring på. hahahahhaha. usch. och imorgon ska jag på en fashionabel heldagsfotografering.
mhmhmm vem är fashion!??!? jag är fashion.

fridfullt på vr

BEGRAVNINGSSTÄMNINGEN ÄR BORTA!!!
dem PRATAR faktiskt med varandra! helt amazing. det är nästan så att jag trivs. haha

skola skola skola

jag har ångest, en klump i magen och PANIK. HJÄLP.
veckorna efter sportlovet gjorde jag absolut INGENTING i skolan. så nu ligger jag så sjukt jävla mycket efter. jag kom liksom helt ur fas och kunde bara inte plugga. och nu måste jag plugga ihjäl mej. annars slutar det med att jag fortfarande har 180 poäng och kommer inte komma in på ett jävla gymnasium. jag är så jävla stressad. vill inte vara så pressad i slutet av nian liksom.. så nu har jag ungefär typ en månad på mej. och omdömena har ju redan skrivits och det lär bara stå massa kassa saker om mej så jag gråter som jag gjorde förra terminen. haha.
nej men fyfan. nu ska jag satsa. fick värsta peppen. nu jääävlar ska jag plugga. (ojojoj vad det här inte kommer funka, men jag måste försöka iallafall).
har typ åtta labraporter att skriva, vet inte hur jag ska lyckas för jag har inte kvar papperna. om jag hittar någon snäll som kan maila mej typ. har två jättestora souppgifter jag inte har gjort. har ig-varning i franska så jag borde plugga som fan på typ... eeh. allt. men jag har en tanke på att byta till engelska-svenska, men då kanske jag inte ens kan gå på det gymnasiet jag vill. fan jag suger. aja. och så har jag hemkunskapsprov jag inte har gjort. näringslära. woho. och ett religionsprov. hm. ja. det var väl det. sen är jag jävligt förvånad över att jag inte fick omprov på matteprovet, som faktiskt gick kasst. men jaja, borde väl vara glad istället. och så är det typ trettio tusen fdlksfjdk svenska uppgifter som ska in också. som jag itne har skrivit. men FUCK. bajs.
mitt påsklov = plugglov. YEEEEEEEEEY!

krovki

alltså jag är så SJUUUUUUUKT pigg idag. jag borde vara ute på äventyr! jag borde förändra världen! ändå sitter jag här. nerbäddad i min säng. utan några anledningar. jag suger.

!!!!!!!!

en sak som är säker är iallafall att min klass har NOLL procent humor. eller så är det bara så att dem inte förstår sej på mina internetskämt... men ändå. ja, vi ska alltså blogga på skolportalen under praon. jag har skrivit tre inlägg tror jag. det första, som var jätteroligt. det var verkligen det. jag brukar inte säga så om mina egna skojerier, men det var verkligen det. jag väntade med SPÄNNING på alla finurliga kommentarer som skulle fullkomligt BOMBADERA mitt inlägg! vad hände? jo, inga kommentarer. INTE EN ENDA. jag har typ tre skäl till detta:
1. alla i min klass är otekniska och förstår inte hur man kommenterar. (detta trodde jag på ungefär dem två första minutrarna för att jag inte skulle ta mitt liv, sen märkte jag att alla andra inlägg hade fått kommentarer)
2. dem är efterblivna och förstår inte mina skämt. (AV NÅGON KONSTIG ANLEDNING FÖR DEM ÄGER???)
3. mina skämt suger (men detta kan ju inte vara möjligt????? så heh, det stämmer ju inte iallafall...)
och nu kom jag på en till, 4. att skolportaln faktiskt är sämst och publicerar inte inlägget för dem andra. (HOPPAS HOOOOPPAS PÅ DETTA)
sen skrev jag ett rätt normalt inlägg som faktiskt är värd kommentarer(!!!) som handlade om att jag kommer sakna press stop. och en bild på mej själv. för det var man ju tvungen att ha med. INGA kommentarer.
sen var jag jätterolig igen och hade som rubrik "såhär kul är det på vr" och i inlägget fanns endast den här bilden:
alltså hahhahahahh hur kul som helst. speciellt när jag märkte att jag hade ljudet på så alla på kontoret hörde pipet på photo booth, alltså att jag satt och tog bilder på mig själv när jag såg jättesur ut. det var ganska roligt. tycker jag. småfnissade lite för mej själv och mumlade "ojoj ser jag ut sådär hehehe..." som att det var fullt omedvetet. då tittade lovisa bratt på mej som om jag led av något allvarligt. men men. aja. detta inlägg har inte heller fått EN ENDASTE KOMMENTAR. herre jösses. jävla trååååååååkklass. fast jag älskar min klass. dem roliga är väl tyligen så efterblivna och funfun att dem inte ens besöker skolportaln. kanske.
NÅJA. på lunchen åt jag med elise och klara. jag har kanske aldrig skrattat så mycket. jo det har jag nog. men det här var så otroligt, otroligt roligt. elise är ju skadad, som många säkert vet, och gick som ringaren från notredam. alla som vi gick förbi spärrade upp sina ögon och glodde som att elises gång var det konstigaste dem sett. det var kuuuuuul. jag skrattade så mycket att det flög cola ur mina ögon! och tårar från mina ögon, ner för kinderna. och så att jag lutade mej fram och tillbaka, fram och tillbaka med cpryck för att min mage värkte och mina fötter stampade mot den hårda betongen upp och ner upp och ner. skoj skoj. mina fina vänner. hatar er inte alls.
men DET skrattanfallet på lunchen fick mej att inse att vecko revyn är som en begravningsbyrå. eller skatteverket. radion var på på förmiddagen vilket gjorde saken LITE bättre, då dem spelade salem lite då och då. men på eftermiddagen verkade det som att alla bara ville dö. förmodligen och förhoppningsvis så var dem bara upptagna med sitt arbete. men ack, vad tråkigt det var. jag sammanställde en undersökning. 4 av 25 frågor hann jag med. resten ska jag göra imorgon. men det var kul. det var en 17årig tjej från mjölby som svarade "sexställningar, sextips, sexskydd, sexleksaker m.m." på en fråga som hade att göra med vad man ville läsa mer av. det var skoj. en annan svarade "lesbianer". det var också roligt. 
nej herregud nu har jag skrivit för mycket. men jag har så mycket att tala om, kära läsare som så gärna kommenterar så mycket. inte. men det gör inget! fast, ni FÅR ju kommentera mer. det vore härligt. fick även ett skrattanfall när jag såg att det var TVÅ som hade varit inne på min blogg idag. haha. det brukar vara ungefär 30-50. äh äh. hejdå!

nu är jag utvilad

igår somnade jag klockan halv åtta. framför datorn.

bajs?

amen herre jeses. jag menar ju inte att jag ville ha muskler som på bilden? haha? så jävla mongo är jag ju ändå inte.
och fanny holm bjelke, du är djävulsk.

muuuskler

jag har kommit på mej själv med att jag vill vara vältränad. alltså, jag vill ha muskler! haha.
nu tränar jag ju ingenting alls, men när jag gjorde det, så gick jag på balett. jag gick på balett i tio år och hade liksom kondis och var tränad på det sättet. men jag vill fan ha SYNLIGA muskler. det vore något det.

vr

okej. vecko revyn suger ANUS. och jag håller på att bli sjuk tror jag. fast det säger jag typ två gånger i månaden haha. men jag är alldeles hängig och har ont i halsen som fään.
och igår skrev jag mitt nummer på facebook vilket ledde till att jag blev busringd hela natten och fått okända sms hela dagen idag. treevligt. skulle egentligen ha träffat sofia idag, men jag var så trött att jag var tvungen att fara hem. på tåget satte det sej en utvecklingsstörd man bredvid mej. han kanske inte var utvecklingsstörd. men han hade problem och hade en cphand iallafall. han viskade "hej bebis" i mitt öra. jag blev rädd. han luktade barnmat/spya och pratade med sej själv. jag tyckte lite synd om honom. tills han började följa efter mej när jag hade gått av. då gick jag in på ett dagis så att han skulle gå därifrån. haha.

min kommande låt: ETT BARN.

jag vill ha ett barn. 
en mjuk liten bebis vill jag ha. 
med hamsterkinder,
och lent fjun till hår.
jag vill ha ett barn.
en mjuk liten bebis vill jag ha.
som jag kan köra runt i vagn,
och mata med små röror.
jag vill ha ett barn.
en mjuk liten bebis vill jag ha.
som krålar omkring på mitt golv,
och ramlar och slår sej.
jag vill ha ett barn.
en mjuk liten bebis vill jag ha.
så snälla någon, ge mig detta barn.
jag har ju inga krav!
kines, afrikan, moderat, bara ge mej ett barn!

e39ike

JAG SAKNAR DEJ. JAG DÖR.

korvi

Men, gah. Allt har blivit helt cepe på senaste tiden. Typ, nej jag vet inte. Jag är cepe. Typ gör allt till en stor grej och bara... Blöe.
Jag längtar tills imorgon. Få jobba lite och inte gå omkring och låtsas vara poetisk i mina egna tankar. Hehe. Det är mer najs än att sitta hemma. För då tänker man så jävla mycket. Har inget bättre för sej liksom. Fast idag har jag ju faktiskt varit på waynes och fikat. Och läst en bok på bussen. Men det vore fEtt NAJS att vara på vecko revyn och rensa mina tankaaaaar. Men det jobbar typ bara snygga människor där. Och så kommer jag och är ful.
ALLTSÅ GAAHHHH. det framstår som att jag är jättedeprimerad på den här bloggen. Typ bara klagar och är negativ. Är ju verkligen inte så annars. Jag är typ.. glad. ja! Jag är glad! Jag har ju polly!


sköööy


WÊDP"!I)#)"

amen HÄNDELSERIK helg. veeeeeeeeeeeeeeeeeerkligen.

jä''''ää

dagens vill ha: PEEEEEEEEEENGAR
dagens klädsel: naturvit oversize tröja från weekday herravdelning, strumpbyxor och marias gamla kofta som är det finaste någonsin, loooove it.
dagens frisyr: utsläppt och mittbena, fett fashion
dagens händelse: edvin vill starta band med mej :D
dagens låt: alla med timbuktu <3
dagens planer: var med josefine och nu kaaaanske jag ska träffa lite folk
dagens roligaste: eeh. något roligt dem sa på desperate housewives, minns inte vad. roligt var det iallafall.
dagens kram: jossi
dagens puss: pappa, kindpusse
dagens köp: ingenting. har bara varit hemma ju
dagens godis: chocklad
dagens humör: glad men ändå rätt sur. typ. tråkig.
dagens ord: typ! fast det säger jag ju alltid. bästa ordet typ. haha

nämen ser man på, glad tjej



jag utstålar så mycket energi och lycka på bilderna tycker jag!!!!!
depp nummer ett ser jag ut som. jag är inte ens speciellt bitter. inte nu iallafall, är FETT glad!
men jag är sämst för jag skulle skicka fler låtar till emmabodafestivalen och skivbolagsgubbar som har kontaktat mej. men jag vill inte skicka in massa skit, och jag orkar inte skriva nytt. så det blir nog ingenting. för dem hatar nog mej nu när dem har mailat mej typ tio gånger och fått vänta i typ två månader. men gaah, jag orkar bara inte skriva nya låtar. har noll insperatioooooon. kommer bara bli något vanligt och tråkigt i g-dur. bläe.
nu väntar jag på josefine. vi ska typ deppa oss lite och se på desperate housewives och äta mackor. tänkte äta något gotti men sen kom jag på att det enda vi har är bröd.. MMMmmm. och så lyssnar jag på nAAAJS musik, TIMBUKTU <3 hejdå

nej nu ska jag minnas det roliga med den här dagen:

  1. klara sa att jag skulle vara sjukt snygg som blond idag. jag skrattade. länge. bara tanken av mej i blont hår får ALLA att skratta. så var det iallafall för två år sedan när jag ville vara blond. det vill jag fortfarande. men jag vill också kunna passa i det, vilket jag absolut inte skulle göra. ghahahah skulle se ut som ett mongo.
  2. linda (på press stop) viskade till oss idag: "ser ni gubben där borta, honom behöver ni inte ta. han är lite... äcklig." och så berättade hon att han brukade köpa tidningar med barnmode. sen efter att han hade betalat så tog hon en halv burk med botemedel mot handinfektion. då skrattade jag också. länge.
  3. jag köpte en jacka.
  4. elise berättade på lunchen att när hon var liten och hennes bror hade vänner hemma och tittade på tv brukade hon dra ner sina byxor och visa rumpan för dem. lite random sådär. jag skrattade. länge. igen.
  5. josefine berättade när vi fikade att dem hade gjort en undersökning i hennes skola förra veckan. en av frågorna var "har du dödat någon?". jag skrattade. länge. ännu en gång.
  6. lunchen var typ det godaste jag nånsin ätit. waynes mozarella toast säger jag bara <3
  7. johan sa att han var bra vän med markus krunegård bara sådär POFF. och sen att han KANSKE inspererade honom till jag är en vampyr, fast den låten suger ju balle. men ändå. lite tufft ändå.
  8. det var TVÅ killar som la in en stöt på mej idag lite sådär hej vilt. trevligt trevligt. trots att båda var minst 25. och att jag bara skrattade och gick därifrån. hehe

<3

NU ÄR MIN PRAO ÖVER PÅ PRESS STOP. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.
jag vill nästan dö. ta mitt liv. dräka mej. sticka en kniv i min mage, slita ur mina tarmar och äta upp dem.
det har varit så sjukt fucking underbart. det hade ju sugit om det inte vore för att personalen varit världens snuttigaste korvar som man bara vill ta en tugga av och njuta av den goda smaken. dem ägde. och dem tyckte vi var snutte. nu när vi slutade fick vi välja varsin tidning och en väska. vi fick liksom ta en tidning för över hundra spänn. sen kramade dem om oss och ååååh. lilla fina söta. vill vara där för evigt. okej kanske inte... men nästan.
och rasterna har ÄGIT. men nästa vecka ska jag vara på vecko revyn. det blir väl skoj. kanske.
nu mår jag så jävla kasst att jag skulle kunna skära mej om det låg rakblad bredvid mej. kanske inte. men nästan. inte pågrund av praon alltså hahah, utan.... ååååååh. korv. jag vill inte.





eeeeheheh snygg. inte.


våffeldagen

idag var det tuffa tider på praon igen. leverans och 120 kartonger skulle packas upp. är feeett sliten. rygg och fotproblem. men johan våran darling var där och jobbade idag. han är bäst. sen kom simme dit. sen fick jag vänta på honom i en halvtimma för han hade virrat bort sej vid skanstull. sen åkte vi hem till honom och lagade fräna (fula) våfflor med karamellfärg (BILD NEDAN) och såg på nån film som jag inte uppfattade så mycket av. handlade om typ djävulens son. till slut skulle jag ta bussen hem men det var tydligen en snabb buss och stannade inte vid ektorp. så jag fick gå från nacka trafikplats. det var lite kallt. jag kom hem nyss med noll känsel i mina händer. men vad gör man! korv. nä. tror jag ska sova nu. kanske.

cphand!

gah

f
a
c
e
b
o
o
k

f
u
n
k
a
r

i
n
t
e

j
a
g

h
a
r

d
ö
d
s
l
ä
n
g
t
a
n

HJÄLP


måste tillägga

nu när jag tänker efter är jag inte ens sur.
jag är bara fucking jävla kuk trött.
egentligen är jag FEEEEETT glad. idag på lunchen gick jag ut utan jacka (dock bara typ tvärs över gatan, men ändå). nu ska jag ta en lååååång dusch. har börjat duscha två gånger per dag bara för att det är så skönt, eller för att jag har tråkigt. haha. anteckna det.

eEEEEEEE

ehehehehhe näeeeee men gud vad jag är trött
praon är fEtt ansträngande, även fast det låter lite ironiskt när jag praoar på press stop. men fyyyy vad trött jag är. nu måste jag egentligen packa till pappa, men jag orkar inte riktigt. har packat ner en sak, höhö.
jag hatar dagar då jag bara är sur på ingenting och så sabbar jag bara massa saker och haha, usch.
vad jag har varit sur på idag:
  • att mina jeans var borta imorse, när jag för en gångs skull ville ha jeans
  • att jag spillde kaffe i hela mitt hår så jag var tvungen att duscha igen när jag skulle gå om fem minuter
  • att min mamma tjatade på mej om att lämna tillbaka saker på biblioteket som skulle varit inlämnade för tre månader sedan när jag redan var stört förbannad och hade glömt massa saker
  • att jag hade sönder öppningen på iskaffet jag köpte på morgonen när vi började om två minuter så jag fick dricka ur ett litet hål
  • att vi nästan bara har fått städa idag
  • att waynes bara har rätt äckliga saker till mat, förutom en sak så jag köpte scones och var hungrig hela dagen
  • mina vänner. förlåt. men jag blev rätt ledsen...
  • att mitt ena öga kände för att vara inflammerat idag, så jag har ögoninflammation. 
  • att jag inte har prao för andra veckan
  • att jag ska till pappa idag, orkar inteeeeeeeeeee
  • att jag inte orkar packa
  • att det inte finns någonstans att sitta på praon, så man får så stört jävla cepe ont i benen och fötterna av att gå omkring på betonggolvet.
  • ATT MIN IPOD ÄR TRASIG
  • att min hund löper så hon luktar fisk, och hela mitt hus gör det då
  • att jag inte hittar någon ny bra musik så jag bara lyssnar på gammal skit
  • att jag har köpt TVÅ stora chailatte idag på waynes så jag inte har några pengar kvar knappt
  • att jag ville ha något att läsa så jag köpte två böcker på pocket shop utan att läsa vad dem handlade om, sen sa elise hon hade läst ena. den handlade om en tjej med ätstörningar och hon fattade inte slutet.
  • att josefine har min ukulele och har haft den i två veckor nu
  • att det är nåt jävla cepe som kommenterar min blogg anonymt
okej fy FAN vad deprimerad jag verkar. jag är egentligen inte så depri. för jag tänker inte ens på dem där sakerna som gör mej sur egentligen.. jag är ju bara sur på ingenting. lite pmsig. men jag borde ju vara glaaaaad! min prao äger ju faktiskt! och det är ju fan varmt ute. man fryser inte ens. så glöm bort allt jag har klagat på här ovan... ehehh

.

men helvete

beslutångEEEEEst

jag är lite trött
kanske ska sova
jo
jo
jo
jo
jo.
näääääää
eller jo
kanske
näääääääääääää
fis.
ska jag sova? alla loggade ut från facebook nu ändå
josse
klaro
bajso
till och med erik gick.
funderar på att ha lite partaj istället
men nä
godnatt

g8

livet leeeeker verkligen!
idag var första dagen på prao. min (och klaras för den delen) prao är bäst i hela världen. åååååh, så himla grymt. dem som jobbar där är tommen opp också!!! mmmm fet vecka alltså.
idag har jag gjort av med 200 kronor på lunch + fika efter praon + godis. yey. men det gör inte så mycket. förutom att jag vet att jag kommer att springa köpa saker hela den här veckan... fattig chey.
sen fikade vi iallafall på multi kulti där elise praoar. nu väntar jag på klaro som ska sova här! fett fett. vi ska äta godis. och blogga på våran skolblogg, som alla måste göra. hahah skoj. oj vad tråkigt det här blev. aja. imorgon ska ni få veta feeeett mycket detaljer om min prao! kanske. för jag älskar den. kärlek vid första ögonkastet.
imorgon hoppas jag på att få träffa simme maaaan, honom har jag inte träffat på hundra år känns det som. iallafall ett år.
peeeeeeeeeace

helt galet fashion dag

heeeeeeeeeiiiii
idag vaknade jag till en vacker syn, min bäste vän återvänt till oss igen! (egentligen vaknade jag av josefine ringde, men vi kan låtsas att allt är klyschigt istället)
då åt jag frukost. blåbärspaj, bestis och oboy.
och tog en ball bild på mej själv.
tog på mej nya vååååårskor
fotade mej igen, fast den här gången i spegeln med jackan på.
och där ute såg jag att: himlen är ooooskyldigt blå
sen blev det jättekonstigt och ändrade planer typ 38492949 gånger, men till sist kom clemmis hit.
myseeee
idag åt vi frukost och såg sex and the city jäääää.

naaaajz

hade världens skönaste slöjdlektion då jag var med på kemin och spelade in filmer på mej själv istället.
axel tax som tvingade mej lyssna på harry potter musik
nämen nutte
världens bästa maria fyllde år idag!!!!!!!! jag bakade kladdkaka till henne igår och vi firade henne med buller och bong.
haha, bästa
jozzzzzzefine fikade med mej ett tag. bilden togs precis innan jag spillde ut latte över hela mej, mmm.
sen åkte jag hem till maria med najs folk, gav henne en dildo och åt mat.

ja må hon leva

Är hos Maria med fula barn och partajar loss!!!!

scaaary

jag får läskiga mail på min edu:

Hi, my name is Marina
I'm looking for my soulmate on the site of the acquaintance. And someone has sent me your address there. Maybe it is mistake or maybe it is destiny. I do not know nothing about you, and I do not know how you look. But everything is in our hands. :)
If you are interested in me, i can tell more in the next letter.
Hugs

mmm dö

JAG FÅR ETT FIIIIIIIIIITT UTBROTT PÅ MINA KÄKBEN FYFAN VAD JAG HATAR DEM

anteckna anteckna

Idag har jag:
  • blivit klar med engelska provet på högst trettio sekunder. bäst.
  • spelat synth på projekttiden.
  • planerat en hemlig grej som ska hända imorgon
  • ätit ännu mera apelsiner.
  • gråtit i ungefär tjugo minuter av franskan
  • lärt mej vad fanny egentligen menar med earthcake
  • blödit på läppen
  • varit sådär happiiiiiiiiiiiiiiiiii
  • haft sönder min ipod (VAD FAN SKA JAG GÖRA????)
  • gjort min femte spellista för den här månaden typ
  • upptäckt att jag har 4.50 kronor
  • bestämt mej för att byta mina converse till en annan färg

älskar dej

min bästa vän

grymt

hehe jag vet. webbcam bilder är mitt liv <3
trots att ungefär det töntigaste som finns är att sitta och posa för sej själv. men jajaj.
skolan var så jävla grym idag! jag var grym! mitt humör var grymt! mina vänner var grymma! allt var grymt förutom min hals, men den ordnar sej nog. lite tråkigt bara när vi har uppspel på svenskan imorgon och jag har gått och blivit tondöv. nu ska jag ägna resten av dagen åt gitarr, teeeeeeee och engelskaglosor. mmmhmm.
jag bytte layout idag by the way! den är ful, jag vet.

min dag i bilder, fett bloggish

pluggade matte och åt donuts med mangan, fast ytterst lite pluggning heheh, men det gör ingenting för jag är ändå bäst på matten just nu!
sen kom josse kosse. åååååh älskar denna människa!!!!!! du är bäst
sen åkte jag hem efter många missade tåg och bakade bullar och pluggade all världens mat. måste bara nämna att jag var sjukt fucking cepe grym på so'n idag!!!!!!! hehe
nu ska jag skriva dagbok, det bästa som fiiiiinns. min är alldeles nerklottrad med löööv.

daaaamp

Jag är i biblioteket i forum som vanligt och är helt galen :D
Många vet nog inte hur utvecklingsstörd jag kan vara ibland. Bara typ Josefine. Och numera Magnus. Och Marielle. Marielle tycker nog att jag borde gå i särklasserna egentligen. Fast nu har jag lugnat mej, för jag ska faktiskt börja med All världens fucking mat. YEEEEEY! Sen ska jag hem och baka bullar!


:)

Oj vad jag var bitter igår. Ni tycker nog om mig ändå. Även fast det bara var två som sa det i kommentarsfältet. Klara är så oteknisk att hon knappt förstår hur man kommenterar. Men det gör inget!
Idag är jag glaaaad! Har NO och Maria låtsas att hon förstår mina skämt. Jag slutar fem idag. Sen ska jag hem och plugga och efter det baka bullar. Mums.


?

Men gud vad jag blir ledsen nu. Alla min vänner verkar hata mej. Är det så? Hatar ni mej? Seriööööööööst? Alla jag har pratat med idag har drygat som fan. Lägg av. Till och med på chatten hatar ni mej.
Är det så att ni är lite trötta på mig? Att mina skämt börjar bli lite tråkiga och jag lite för hyperaktiv eller för bitter? Är jag dum? Är jag otacksam? Dryg? Jobbig? Ful? Elak? Odräglig? Äcklig? Tråkig? Nu vill jag veeeeta. Så förklara för mig. Och om det är så att jag är helt ute och cyklar och ni fortfarande tycker om mej får ni gärna säga det. Nu. Tack.

fis

Alltså neeeej gud vad jag är på dålig humör nu. Har varit glad hela dagen, men ååååh. Får ångestattacker. Min mamma är väldigt vänlig och hjälpsam också:

- mamma, jag ser ut som en gris. en manlig gris. på riktigt.
- jaså, en galt...

mmmm tråk

1. Tre namn jag lyssnar till: oj, jag blir kallad för typ allt. lyssnar till allt från Fanny till Bajs. hahah, men typ nynne, funnyfanny, rudde
2. Någonting jag tycker om med mig själv: eeeh. jag gillar typ ingenting med mej själv. sicken självkänsla! men typ, mina händer. och att min supersprallighet som jag har ibland smittar av sej jättelätt.
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: att jag aldrig kan sova (ligger alltid i minst en timma innan jag somnar), mitt hår, mina höftben, knän och min ansiktsform samt mina otroliga kindben, fyfan. jag gillar inte att jag kan bli otroligt trött från att ha varit jätteglad på en sekund. att jag bara tar åt mig allt det negativa folk säger. att jag fryser jättelätt. att jag irriterar mej väldigt mycket på personer som jag inte gillar. att jag babblar för mycket. att jag aldrig kan hålla reda på mina saker, speciellt inte mobilen (det är därför jag bär omkring på den hela tiden). att jag alltid lyssnar ut låtar. att jag är jätteglömsk och en allmänt förvirrad människa osv osv.
4. Detta är jag rädd för: ingenting typ. eller jo, ormar. kan knappt vara ute i en skog utan få för mej att en orm kryper omkring bakom mej och tänker gå till attack när som helst.
5. Tre saker jag vill ha varje dag: kramar, mat och loooove!
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: plugga. haha nää (det brukar faktiskt gå bra när jag väl sätter igång). men typ, duscha kort. kolla i kors. blinka med ett öga.
7. Detta tycker jag om att göra: meeeh! läs min presentation vaaa, haha
8. Detta vill jag göra just nu: plugga!!!! jag vill faktiskt plugga!!!! har sjukt mycket att göra också så det borde jag kanske göra, men min skoldator kraschade nyss... hm.
9. Bästa känslan: att vara in looooove
10. Värsta känslan: att man suger. så känner jag rätt ofta faktiskt, haha. kan räcka med att nån bara säger något litet negativt om mej och jag går i depression.
11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har: alltså. jag kan falla för typ vad som helst. att han kan göra en bakåtvolt till att han har fin gångstil. haha. men det är väl klyschigt nog typ rolig och omtänksam.
12. Är jag kär just nu? haha..... ja. litegranna.
13. Jag vill gifta mig… jag vill inte gifta mej. förlovas. men aldrig att jag gifter mig.
14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: släppa en skiva (om typ tio år sådär). det är det enda jag vet att jag vill göra i framtiden. haha
15. Min käraste ägodel: min hund, mina vänner och min gitarr
16. Något jag vill ha i present: pengar och festivalbiljetter
17. Detta har jag på mig just nu: världens bästa skjorta och strumbyxor
18. Favoritkläder: converse!!!!
19. Favoritdjur: laura (min dogge) och apor. jag älskar apor.
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: jag gillar allt förutom sådan där äcklig tecno. bäst gillar jag typ akustiskt, singer/songwriter. eller hur man ska beskriva det
21. Favoritlåtar just nu: oj. typ en miljon. jag har hakat upp mej på vissa låtar som do you remember - jack johnson, cannonball - damien rice och min favvo (som har varit det i ett helt år nu haha) anyone else but you - the moldy peaches. och brooklyn sun - salem al fakir.
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: roligast är självfallet musik. sen kan det variera lite. matte kan vara grrrrymt kul och ibland stört tråkigt. slöjd är rätt funfun med. och mina hatämnen är no och franska.
23. Stjärntecken: skorpion
24. En bok jag älskar: ååååh finns så himla många fina. innan jag dör, bara inte du, syskonkärlek, sen tar vi berlin, hjärtans fröjd, en liten chock osv.
25. En film jag älskar: juuuuno, bästa filmen någonsin. kommer aldrig tröttna på den. 500 days of summer och where the wild things are är också mums. och så har jag alltid varit ett fan av narnia, haha
26. Tv-program jag gillar: jag tittar typ aldrig på tv. men jag gillar sex and the city och gooossip girl (som jag iförsej ser på datorn), desperate housewives och hmm... har glömt bort allt jag brukade titta på en gång i tiden haha. älskade top model ett tag också. har hört att skins är sjukt bra, någon som har box eller vet vart man kan ladda ner?
27. Favoritdoft: vanilj. och herrpartym, ehehhe.
28. Detta äter jag gärna: kladdkaka, parmesan, scones, halloumi, tortellini, knäckebröd, turkisk yoghurt, hallon, ungspannkaka, våfflor, sushi
29. Dricker helst: té, kaffe, oboy, juice, nyponsoppa
30. Favoritgodis: polly
31. Hit vill jag gärna åka på semester: london (för andra gången) och new york som vi kanske ska till nästa vår!!!!!!
32. Färg på mina ögon: ja. mina ögon. hm. det är väldigt underligt faktiskt. men jag har olika färg på ögonen varje dag. huvudfärgen är ju gröna. men ibland är dem ljusbruna, med bara liiiite grönt i. ibland är dem blå/gröna. ibland är dem olivgröna.
33. Min längd: 172 cm
34. Jag tror på: mat? nä hahahah men jag vet inte vad jag tror på. kanske ska säga som ett äkta håkan fan: jag tror på håkan!!!!!! fast jag lyssnar ju inte så mycket på honom längre. inte alls faktiskt. men ändå
35. Jag spelar: om vi snackar instrument spelar jag gitarr. men jag kan även: piano, ukulele, trummor, bas, fiol, trumpet och melodika
36. Person jag beundrar: mina vänner och lykke li.
37. Så här bor jag: i pepparkakshuset, som det kallas här i saltis haha
38. Antal döda krukväxter i hemmet: typ fem kanske? har inte koll på sånt
39. Det här tänder mig: fräkar, god parfym, kindben, positivitet, lockigt hår, alltså typ allt!!!!
40. Det här gör mig avtänd: ingen aning.
41. Favoritfärg: marinblått!!!! tror jag, blå i ren allmänhet egentligen
42. Favoritcitat: hahahha finns så mycket bra.
43. En hemlighet jag vet: vem klara är kär i.......
44. Bästa present jag fått: hm. den röda cykeln när jag var sju!!!!! synd att den är så liten...
45. Senast köpta skiva: salem al fakirs nya
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: eeh. typ ingenting. men eftersom att jag skulle bli dödad om jag inte sa mina ben nu så är jag väl tvungen, fast jag tycker mest att dem är mongolida
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: eeeeh helt klart mina tänder!!! och håret
48. Udda förmåga/egenskap: öööehm. jag kan prata med väldigt många dialekter? räknas det?
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: om jag fick välja själv skulle jag vara min hund.
50. Vad lyssnar du på just nu? regina spektor
51. Vad har du gjort/ska du göra idag? idag har jag varit i skolan. nu ska jag plugga järnet tills jag ska sova!!! och dricka oboy
52. Var är dina föräldrar födda? mamma är från småland och pappa från stockholm
53. Vad är det senaste du installerade på datorn? jag installerar inga saker på min dator, men det senaste var väl spotify. för typ två år sedan haaah
54. Vilken är din favoritrestaurang? jag äter aldrig på resturang, jag fikar bara. och det gör jag på 60, och en gång i tiden var jag varje dag på blå lotus. annars blir det bara det som finns i närheten
55. När badade du i en pool senast? italien i somras(!!!!)
56. Har du varit med i någon skolpjäs? nej, bara den i sexan haha
57. Hur många barn vill du ha? alltså jag vet inte om jag vill ha barn. eller jo det vill jag ju. men samtidigt inte. ååh så svårt. men i så fall vill jag ha två.
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? tecno.
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? haha, nej
60. Vad har du för TV-kanaler? eh. typ.. inte så många. femton kanske.
61. Har du åkt moped någon gång? blivit skjutsad har jag
62. Har du busringt någon gång? japp
63. Har du fått felparkeringsböter? nej, jag är 14 år.
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? nej fyfan aldrig livet
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? öööehm. mauritius när jag var tre, typ
66. Har du en egen trädgård? yes, eller min familj har
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier? typ... mumintrollen och disneydags hahah
68. Kan du alla orden i nationalsången? naj
69. Badkar eller duschkabin? badkar! LÄTT!
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? john tucker must die, hahah! jag älskar sådana filmer!
71. Favoritpizza? hemmabakad
72. Chips eller popcorn? beror på, pepparchips kanske. fast nä. popcorn med smörsmak, mmmm!
73. Vilken färg på läppstift använder du? jag har aldrig någonting på läpparna! helt natruuuural!
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? ....??? nej hahah, det vill jag testa!!!!! fuck att jag är allergisk
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? haha, nej
76. Apelsin- eller äppeljuice? äppeljuice
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? klara och josefine. på burger king. haha, festligt!
78. Favoritchoklad? lindoooor!
79. När röstade du senast? aldrig
80. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? njaaa eller njaee. eller jag vet inte. har aldrig tänkt på det. det kanske jag gör...
81. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: dem som viiiiill ha nåt att göra i typ en timma! haha

bullbak

Jag gav upp med att plugga vid tvåtiden och åkte hem till Axel istället och bakade bullar med fina fina fina fiiiiina människor! Jag åt sju otroligt smarriga bullar. Lite synd bara att det verkar som att jag har blivit sjuk, igen. Är svag i hela kroppen och har antagligen feber. Men det gör ingenting om jag skulle vara hemma imorgon, för då skulle jag bara plugga skiten ur mig. (Som jag alltid säger och sen lägger mej och sover). Fast jag tror ändå att jag ska gå till skolan imorgon. Hmmm. Här är en ny spellista förresten! 

lite mobajl bilder


sooooommar

allsång och sjukt fula allihopa

rock!!!!

popagandaaaaaa

sensommar

bara för att han hatar den

sööööötast

galen italienare, du gillar gööörka

mitt huvud värker som faaaaan. men det ska jag låtsas som att det inte gör, för det är så varmt ute att man inte ens fryser! mmmmmm vååår.
är hemkommen från simon. först var jag hos olli med axel, jossan, klara och elise. det här var kul:
- kan nån massera min njure?
- det låter erotiskt men jag tror jag avstår. 
sen blev vi utskickade och då åkte jag till gustavsberg. jag har nog aldrig varit så osocial i hela mitt liv. så tråkig brukar jag faktiskt inte vara vanligtvis.
nu ska jag duscha, dricka te (mmhm) och plugga ihjäl mig. helt okej ändå :D
och mina converse är dem finaste någonsin!!!!!!!!

bajsungar igen?

jag hatar maria och mikaela. dem suger.
idag var vi hos mig och så fick vi ett ryck och åkte in till stan för att äta i kungshallarna.
när vi väntade på tunnelbanan sa maria helt plötsligt: "men vi ska nog gå nu"
liksom, VA? och så åkte dem hem. lämnade mig, klara och josefine helt ensamma.
så gör man ju inte. fan vad dåligt. blöööeh.
vi övergivna hade världens tråkigaste kväll. på burger king.

bajsungar

häääej jag är med klara, josefine, elise fis, maria och mikaela.
det är jobbigt. dem är jobbiga.
det var kul först. nu är dem jobbiga. blöööeäääe.
jag älskar dem egentligen men för tillfället vill jag hugga av deras bröst.
se dem blöda.
se dem lida.
höra dem skrika.
se dem placeras i en kista och begravas ner under jorden.
mmmmm det vore något.
men jag skulle nog sakna dem i längden. efter typ fem minuter.
fast just nu får jag ett sammanbrott.

salem al fakli

idag efter skolan åkte vi (alltså jag, klarro, josef, fis, olivia) till bengans för att se salem al fakiiiiiir. jag köpte faktiskt skivan! det gör jag typ aldrig, kan bero på min lååga inkomst och mitt säämsta sätt att spendera den. nåväl. på bengans var typ hela världen kändes det som och jag träffade fem människor jag inte träffat på evigheter (typ).



sööööti salem. han stod på ett bord ett tag också, då såg vi rakt upp i hans skrev. eeh.



SOOOOOOOOOOL!!!!!!!
åh vad jag får vårkänslor när jag ser den här bilden :D
sen åkte vi hur som helst till 60. som vanligt.
justdet! där är elise som har tagit bilderna, taaaack min gud för att jag alltid får stjäla så oskyldigt från dig.

dokumentären

okej nu var det några som undrade om dokumentären, men det känns redan som att dem flesta redan har sett den... iallafall. nu ska jag förklara för er hur det går att se den (för mina ynka 33 läsare haha).
jo, först och främst måste jag bara säga att det här är något som jag skäms OTROLIGT mycket för. ja, jag har talfel (kunde inte säga r). jag pratade med dialekt under popkollo eftersom att alla andra gjorde det så jag kunde inte låta bli. jag var ful. jag var ett barn. jag var kär i ola salo. men jag var trots allt bara 11, snart 12 år så jag hade mina skäl till allt det där. hehe. det här programmet gjorde en kort dokumentär om typ 12-årigt barn från varje land i europa. från sverige var det alltså jag. (otroligt pinsamt att detta alltså har sänds över hela europa).

man går iallafall in här: http://www.ur.se/Mega/Jorden/Barn-i-Europa/
därefter klickar man på BARNEN. och då måste man vänta ett tag tills alla flaggor kommit upp, efter det trycker man på svenska flaggan och en väldigt konstig och faktiskt SKRUVAD bild på mig kommer upp. (det står att jag stavar fannie haha). på den sidan finns det en tv och i den trycker man på titta på programmet. ha så trevligt...

tältning

okääääj, vi som vill va med på tältningen är nu:

jag
klara
josefine
maria
simon
fanny
axel
olivia
elise (?)
mika
och nu: eriiiiica

men jag tycker vi ska va lite fleeer, är någon mer som är på? :D

uppdate: men seriöst!!! någon måste det väl vara? spelar ingen roll vem det är ju!! (eller jo, om det är nån jobbig, men det finns typ ingen)

djur

vi har no. maria kallar alla för djur på skånska:

- faaanneeey du är en mullvaod
- magnus du är en hest
- mika du är en kaneeejn
- miriam du är en manäääejt
- amanda du är en bleeckfejsk
- elias du är en gäääet
- oliviaaa, vet du vad du är, du är en SPREEÄEÄÄÄÄÄÄNGMASK



ahahahdahahahhah


aaarne

häääj. imorgän har jag världäns störstä franskä provä, män jäg här intä pluggät och dät tänkär jäg intä görä hellär.
jag är rätt ledsen. fast jag borde kanske vara glad, eller nä varför borde jag det egentligen...
det har hänt en HEMSK sak!!!! vårat kylskåp gick sönder inatt, så vi har inget att äta. haha. fast vi har ballerina kex!
det enda som händer i helgen är finalen i melodifestivalen.. yeeey.
jag har världens största franska prov imorgon och har inte ens tittat åt böckernas håll.
och på fredag har jag musikhistoria omprov och har inte pluggat till det heller. aja.
jag saknar josefine
jag saknar simme
jag saknar maaat
jag saknar sommar

näe men en sak gör mig glad iallafall och det är att det är salem signering imorgon :D
alla har väl redan sett det här men ändå, det är lite sköj:


DET HÄR ÄR JAG!

jag tänkte ta och presentera mig själv!

det är jag som är fanny! jag är en ball gööörl på 14 höstar!
näe. eller jo, men alltså... aaa.
(jag hatar att berätta om mig själv för det låter mest som att man skryter, och som att man är nio år men aja)
jag bor i nacka. JAG HATAR NACKA. ja. jag brukar sysselsätta mig själv genom att inte plugga, spela in konstiga filmer på mig själv i min webbcam, lira guuura, lyssna på frän musik, skriva låtar till mina vänner, dricka lite överdrivet mycket te (ehheh estet), spela munspel och melodica och piano och gitarr (igen) och trummor och sååå, och hänga runt med frieeendz. eller så skriver jag brev, eller jag gjorde det iallafall en gång i tiden. i vintras (nu kan man ju nästan säga att det är vår?). fast jag skriver oftast breven, sen glömmer jag bort att skicka dem, och måste skriva om dem.
egentligen kan jag ju berätta mycket mer om mig själv...
jag har två små bröder, ludvig och simon. fast dem är typ stora. 21 och 19 tror jag? heh. jag har en mamma och en pappa, men dem vill inte bo tillsammans så jag och mina syskon får flytta emellan dem istället. attans. fast ludvig bor i amsterdam nu och softar runt. jag har två hundar, en hos mamma och en hos pappa. laura och lina. dem är undefär motsatsen till varandra. hos pappa har jag en lådsas familj också, hans familj.
jag har skostorlek 38/39. jag älskar mat och äter är typ det enda jag gör. jag är likblek vilket är rätt synd. fast jag kan ju vara brun, på sommaren. jag hatar snö och har alltid gjort. därför är denna äckliga vinter ett rent helvete för mig. kanske för alla, men mest för mig. ehehe. mitt största komplex är mina tänder, dem är gula. fast det beror ju på allt te och kaffe som jag dricker. men det är ju gott? ska nog bleka dem snart. mhm. jag är typ världens ärligaste person och kan säga precis vad som helst, även om det är typ att jag bajsade på mig i förrgår (inte för att jag gjorde det men ni fattar). jag brukar inte tycka saker är så pinsamt egentligen. alltså, visst jag har skämt ut mig ungefär trettio miljoner gånger, men jag brukar inte haka upp mig på det och tycka det är pinsamt.
jag hatar skolan och pluggar precis aldrig. jag har inte pluggat på tre veckor tror jag, och då menar jag verkligen det. jag har inte öppnat en bok. good! jag kommer nog inte komma in på något gymnasium och få jobba på coop i hela mitt liv :)
saker jag hatar är typ eeh... mens. finns typ inget värre. och att raka benen. och när det inte finns något gott att äta hemma (ahhahah). och när någon inte förstår mina skämt/att jag är oseriös. snö. vintern. mörker. ATT ÅKA BIL!! (seriöst det värsta som finns). typ pernilla valgren, jag kan nästan inte ens stava till hennes namn? jag hatar mobbning (okej vem gillar det? men jag menar att jag får ett cpryck) jag hatar när mobiler laddar ut. när facebook inte funkar (gud, vad jag är besatt). att paradise hotel inte sänds längre. att cimon lundberg har slutat på sitt jobb som jag visste vart det låg.
saker jag gillar är: mina vääänner (lööv). sommar. VÅR. picnicar. att sova. min säng. mitt kylskåp (ahhah). att skriva dagbok. att sitta på gräsmattor. CYKLA. skåne. converse. sommarkvällaaar. överraskande brev. mat. osvosv.
några hemligheter om mig är att jag alltid ler när det händer något fint i en film, eller bara om filmen är väldigt bra, då ser jag verkligen ut såhär ----> :D jag får panik om jag inte har varit utomhus på hela dagen. jag är allergisk mot jordnötter. svt har gjort en dokumentär om mig, heh pinsamt. jag är otroligt känslig av mig och gråter till precis allt. när jag var liten var jag nästan med i småstjärnorna. jaaaa.. det var väl det.

aopa

heeeeeeeeeeeeeeiiiiiii.
jag är bäst på det här med att mobba bloggar, byta ut dem, vara känslokall osv. stackarna.

eftersom att min blogg inte heter något annat äään... aopa! så ska jag berätta en liten historia bakom namnet :)

jag och klara var in tha cityyy och kollade runt. som dem flesta kanske vet så har jag en tendens att prata med dialekt, utan att ens lägga märke till det.. hur som haver. den dagen var iallafall en dag då jag pratade skånska.
jag var inne i ett provrum och klara sa att hon skulle sitta precis utanför provrummet under tiden och vänta. det var inte så mycket folk där så jag brydde mig inte så mycket så jag: öppnade dörren med ett ryck för att visa hur det såg ut och skrek "AOPA!". klara var inte där. jag var utstirrad. jag kände mig lämnad och meningslös. sen dök hon upp igen och skrattade åt mig.


RSS 2.0